Over Little Talks

My passion is my strength

Little Talks is een communicatiebureau in de Kempen, opgericht in januari 2019. Jolien Baeke is de bezieler achter Little Talks. Hoe je me het best kan omschrijven? Als een bezige, creatieve bij, geboren in 1992.

Let's communicate

Na mijn studies journalistiek deed ik vier jaar ervaring op in een communicatiebureau in de regio. Daar ondersteunde ik mee KMO's op vlak van communicatie. Na een leerrijke ervaring en een extra diploma digital marketing, startte ik in januari 2018 een nieuw avontuur en ging ik aan de slag als expert Communicatie bij lokaal bestuur Olen. Omdat ik naast mijn fulltime job vandaag de dag regelmatig door KMO's, organisaties en verenigingen gevraagd wordt voor communicatieadvies en presentatiewerk, richtte ik in januari 2019 Little Talks op.

Radio en presentatiewerk

Naast heel wat communicatieve kennis (denk maar aan het opzetten van communicatiestrategieën, sociale media, e-mailmarketing, perscommunicatie en copywriting) heb ik nog een tweede grote passie: radio en presentatiewerk. Mijn studies journalistiek zitten daar zeker voor iets tussen.

Op 19-jarige leeftijd klopte ik aan bij lokale radio Geel FM waar ik iets later aan de slag ging als vrijwillig nieuwslezer en radiopresentatrice. Jarenlang was ik wekelijks te horen op de radio. Doorheen de jaren liep ik ook stage bij Radio 2 Antwerpen (reporter) en RTV (ondersteuning tijdens de verkiezingen van 2012).

Daarnaast volgde ik ook welsprekendheid aan de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans in Geel en ging ik verschillende jaren naar een professionele stemcoach. Vandaag de dag ben ik regelmatig presentatrice van dienst tijdens concerten en andere events.

Mijn motto: "do it with passion or not at all."