Heldere communicatie doet jouw bedrijf scoren

Heb je pas een zaak opgestart en wens je hulp bij het opzetten van een doeltreffende communicatiestrategie om jouw bedrijf op de kaart te zetten? Doe je je best om jouw bedrijf, doelstellingen en realisaties kenbaar te maken, maar zie je door de grote hoeveelheid aan communicatiekanalen door de bomen het bos niet meer? Is er een gebrek aan interne communicatie in jouw onderneming of organisatie? Of heb je gewoon geen kaas gegeten van communicatie en wil je graag professioneel advies? Little Talks staat jou graag met raad en daad bij.

Professionele ondersteuning van a tot z en alles daartussen

Bij Little Talks kan je terecht met al jouw vragen, hoe groot of klein ze ook zijn. Ik ondersteun, inspireer en motiveer jou graag om actief en doelgericht te communiceren. Heb je eerder nood aan een uitgewerkte communicatie- en marketingstrategie op maat van jouw zaak? Ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres.

Aanpak:

  • Bij de opmaak van een strategie bekijk ik samen met jou de doelstellingen, doelgroepen en sterktes van jouw zaak of organisatie.
  • Op basis van deze drie pijlers stellen we communicatiedoelstellingen op en bekijken we welke on- en offline kanalen voor jouw bedrijf of organisaties zijn aangewezen.
  • Ik geef je tips van mogelijke boodschappen die je zou kunnen uitsturen en heb hierbij oog voor gevarieerde en aantrekkelijke content.
  • Vervolgens stellen we samen een plan van aanpak op. Dit plan biedt een gestructureerd overzicht van wanneer welke boodschap of actie aan bod komt, inclusief de te gebruiken kanalen, de uitvoerder en het nodige budget.
  • Little Talks evalueert en stuurt bij waar nodig. Indien gewenst kan ik ook de uitvoering van het communicatie- en marketingplan voor mijn rekening nemen.

Blijf niet bij de pakken zitten en schiet vandaag nog in actie. Met de hulp van Little Talks is het voeren van een doordachte communicatie voor jou binnenkort a piece of cake.